Duurzaam besparen op dagelijkse kosten

towfiqu barbhuiya jpqyfK7GB4w unsplash 1

Nu alle producten door inflatie duur zijn geworden wil iedereen wel graag wat geld besparen. Je kunt natuurlijk bij alle winkels waar je producten van nodig hebt op de website gaan zoeken naar de beste deals. Een andere mogelijkheid is kijken bespaardeals. Dat is een platform, dat afspraken heeft gemaakt met een zeer groot aantal bedrijven. Op de website van bespaardeals zijn kortingsacties bij die bedrijven te vinden. De acties zijn een beperkte periode geldig en de kortingen kunnen oplopen tot meer dan 25 procent. Door op de deal van jouw keus te klikken word je naar de website van het betreffende bedrijf geleid.

Deelnemende bedrijven

Het aantal bedrijven dat meedoet met acties op bespaardeals is groot. Het zijn grote gerenommeerde bedrijven, zoals Dell, Media Markt, Samsung, VidaXL, Vacanceselect, Schuurman Schoenen, etc. De korting die je daar kunt krijgen varieert van 10 tot 25 procent. Om extra te besparen zijn er de deals van BlueMovement. Dat is een bedrijf dat zich focust op witgoed, dus wasmachines, vaatwassers, drogers en koffieapparaten. Het bedrijf verhuurt die producten in plaats van dat ze verkocht worden. Voor een vast bedrag in de maand kun je dus wassen, drogen en koffiedrinken.

Waarom is huren duurzaam?

Witgoed is apparatuur die iedereen in huis nodig heeft. Als een apparaat kapot gaat wordt het in de meeste gevallen vervangen door een nieuw exemplaar. Dat brengt flinke kosten met zich mee en is niet duurzaam. Bij BlueMovement worden apparaten die verhuurd zijn goed nagekeken en gerepareerd. Daarna gaan ze opnieuw de verhuur in. Je kunt bij BlueMovement dus zowel nieuw als refurbished witgoed huren. De apparaten worden maximaal benut totdat ze echt versleten zijn. Daarmee wordt de overproductie van nieuwe producten tegengegaan. Voor jou is het voordeel dat je voor een hele lage huurprijs een goed apparaat in huis hebt staan.

Service

Een aantrekkelijke bijkomstigheid van een bespaardeal bij BlueMovement is, dat het huren van een apparaat inclusief alle aanvullende kosten is. Dat betekent dat het apparaat wordt geplaatst en geïnstalleerd door een ervaren monteur. En als het apparaat kapot is komt er een reparateur om het te herstellen. Als dat niet mogelijk is krijg je een ander apparaat. Dat is allemaal gratis, want het is inclusief de deal. Huren van witgoed kan voor periodes variërend van 3 maanden tot maximaal 6 jaar. Uiteraard daalt de huurprijs naarmate je het witgoed langer huurt.

Wellness Kamer

Blijf op de hoogte van de beste Welness Aanbiedingen!

- Nooit meer te veel betalen

- De beste aanbiedingen in jouw inbox

- Geen spam

Gefeliciteerd! Je bent vanaf nu altijd op de hoogte van de beste Wellness Overnachting Aanbiedingen!