Huur een privé spa om helemaal tot rust te komen

Kamers

De beste hotelkamers met jacuzzi in Nederland

Suite Het Torentje
Kamer met Jacuzzi
Den Haag, Zuid-Holland
Vanaf €179,-
Suite Binnenhof
Kamer met Bubbelbad
Den Haag, Zuid-Holland
Vanaf €199,-
Suite Huis ten Bosch
Kamer met Jacuzzi
Den Haag, Zuid-Holland
Vanaf €315,-
Suite Lange Voorhout
Kamer met Bubbelbad
Den Haag, Zuid-Holland
Vanaf €269,-
Suite Mauritshuis
Kamer met Jacuzzi
Den Haag, Zuid-Holland
Vanaf €224,-
Suite Hofvijver
Kamer met Jacuzzi
Den Haag, Zuid-Holland
Vanaf €224,-

Bekijk de beste Privé spa’s

Een privé spa hebben klinkt heerlijk. De spa is helemaal voor jezelf en je gekozen gezelschap. Zo heb je een echte wellness-overnachting waar je helemaal tot rust kan komen. Niemand anders dan je gezelschap zal gebruik maken van je eigen privé spa en je zult dus ook niet over andere na te hoeven denken. In je eigen tijd en op je eigen manier kom je tot rust in je privé spa. Op onze website kun je veel opties vinden voor overnachtingen en vakantie met fijne wellness-faciliteiten. Een wellness-overnachting of vakantie is luxe en heel ontspannend. Op zo’n vakantie zul je zeker helemaal tot rust komen en opladen om weer met frisse moed naar huis te gaan.

Verschillende opties om een privé spa te huren

Een vakantie of overnachting kun je op veel verschillende plekken doen. Hierom hebben wij op onze site ook verschillende opties waar je een privé spa bij kunt huren of waarbij de privé spa op je eigen kamer of bij je eigen huisje zit. Het ligt er hier ook aan waar je graag verblijft en wat voor luxe je wil hebben. Hieronder benoemen we drie opties waarbij je een privé spa kunt huren of die al bij de boeking zit.

Een hotel met privé spa

De eerste optie die we willen benoemen is een hotel met privé spa. Een hotel hoort echt bij vakantie. In een hotel hoef je niks te doen, niet eens de afwas en de was. Je kunt een lekker hapje eten in het restaurant en in een goed bed slapen. Nog beter is een hotel waar je een privé spa kunt huren. Misschien kun je een privé spa huren in het hotel zelf, of zelfs een privé spa die bij je hotelkamer zit. Zo wordt je vakantie nog luxer en kun je echt heerlijk ontspannen. Maak je vakantie in een hotel compleet met een privé spa.

Een vakantiehuis met privé spa

Een andere leuke optie is een gezellig vakantiehuisje. In een vakantiehuisje kun je compleet je eigen ding doen. Je bepaalt zelf wanneer je gaat eten en wanneer je opstaat. Hiervoor kun je je eigen dingen regelen zoals lekker eten en een fles wijn. Slaap lekker uit en bak een eitje voor jezelf en je gezelschap. Wordt daarna lekker wakker in de frisse buitenlucht. Nog beter is als hier natuurlijk een privé spa bijzit. Er zullen geen andere mensen in je privé spa komen, behalve jij en je gezelschap. Je deelt je eigen tijd in en je kunt zelf bepalen wanneer je erin gaat.

Een B&B met privé spa

Op zoek naar een overnachting in plaats van een langere vakantie? Dan is een B&B een goede optie. Een B&B staat voor Bed and Breakfast en dit doe je daar dus ook. Je hebt een overnachting en de volgende ochtend een ontbijtje in deze B&B. Het is perfect voor een fijne en korte overnachting die je tussen werkdagen in kan doen of in het weekend kan doen. Het is nog veel meer ontspannend als hier een privé spa bijzit. Dit maakt je overnachting helemaal compleet. In de avond en ochtend genieten je van de luxe spa voor jezelf en na een lekker ontbijtje ga je weer opgeladen naar huis.

Verschillende wellness-faciliteiten om uit te kiezen

In Nederland zijn er vrijwel geen complete privé spa’s af te huren. Dit is natuurlijk jammer, maar gelukkig hebben we wel veel opties op onze websites waarmee je toch een wellness- en spa-momentje krijgt. Er zijn namelijk veel verschillende wellness-faciliteiten die privé af te huren zijn of zelfs bij je accommodatie zitten. Hierdoor kun je toch in luxe baden en helemaal opladen door op rust te komen. De wellness-faciliteiten zitten vaak in een hotelkamer, zijn privé af te huren bij de accommodatie of zitten bij de accommodatie. Hieronder benoemen we verschillende opties.

Een privé bubbelbad of jacuzzi

Een van de bekendere wellness-faciliteiten is natuurlijk een bubbelbad of jacuzzi. Deze heerlijke warme baden met bubbels zorgen ervoor dat je kunt opwarmen, je je kunt laten masseren door de bubbels en streams en helemaal tot rust kan komen. Veel hotels, vakantiehuisjes of B&B ’s bieden een privé bubbelbad of jacuzzi aan. Denk bijvoorbeeld aan een fijne jacuzzi in je eigen hotelkamer, een bubbelbad in de tuin van je gehuurde vakantiehuis of een bubbelbad bij je B&B die je af kan huren voor jou en je gezelschap. Hier kun je helemaal tot rust komen en is helemaal voor jezelf.

Een privé sauna

Een andere wellness-faciliteit die je voor jezelf af kunt huren in de meeste accommodaties is een prive sauna. Een sauna is heerlijk om in op te warmen, om te genieten van de stoom en het is ook nog gezond voor jezelf en je huid. Veel accommodaties op onze website bieden een privé spa aan. Denk bijvoorbeeld aan een extra luxe hotelkamer met sauna in de badkamer. Of een vakantiehuisje waar een heerlijke sauna in de tuin staat. Deze sauna is dan geheel voor jezelf en heerlijk privé. Je kunt er een echt spamoment van maken door lekker in de sauna te gaan zitten na een lange wandeling of als je net wakker bent.

Een privé hottub

Een andere leuke optie is een vakantiehuis met privé hottub. Een hottub staat meestal buiten en is heerlijk warm. Je kunt hier in gaan zitten met meerdere mensen of met je partner om bij te kletsen, op te warmen en iets lekkers te drinken. Omdat hottubs zo warm zijn, kun je er altijd in. Of het nu buiten koud of warm is, een hottub is altijd fijn. In de kerstvakantie is het dus ook erg leuk om een accommodatie met privé hottub te boeken. Warm lekker op in de hottub en kijk naar de sterren boven je. Zo kom je zeker tot rust.

Een privé zwembad

Wat is er leuker voor jezelf en je kinderen dan een eigen privé zwembad hebben bij je geboekte accommodatie? Of dit nu een zwembad in een hotelkamer, een privé zwembad bij een B&B of een zwembad in de tuin van je vakantiehuisje is, een zwembad hoort echt bij vakantie hebben. Een heerlijke frisse duik nemen om even verkoeling te zoeken van de warme zon of leuke spelletjes spelen met je kinderen en vrienden in het zwembad. Met een privé zwembad is het zwembad helemaal voor jou en je gezelschap. Je bepaalt zelf wanneer je wilt gaan zwemmen en hoeft geen rekening te houden met hoe druk het is.

Kies de leukste privé spa op onze website

Hierboven hebben we veel verschillende opties genoemd voor verschillende privé spa-faciliteiten. Of je nu een sauna, jacuzzi of zwembad voor jezelf bij je accommodatie wilt, er staan genoeg leuke opties op onze website. Kies tussen een vakantiehuis, overnachting in B&B of vakantie in een hotel met je eigen wellness-faciliteit. Zo is dit helemaal voor jezelf en kom je helemaal tot rust. Kies op onze website makkelijk voor filters die passen bij jouw voorkeuren voor een fijne vakantie. Dan tonen wij je de beste opties en wordt je keuze voor een leuke vakantie makkelijk. Zo kun je al op een relaxte manier een vakantie boeken en kun je gaan uitkijken naar je vakantie of overnachting met privé spa.
Wellness Kamer

Blijf op de hoogte van de beste Welness Aanbiedingen!

- Nooit meer te veel betalen

- De beste aanbiedingen in jouw inbox

- Geen spam

Gefeliciteerd! Je bent vanaf nu altijd op de hoogte van de beste Wellness Overnachting Aanbiedingen!