Huur een huisje met je eigen sauna voor een relaxte overnachting of vakantie

Huisjes

De beste vakantiehuisjes met sauna

Vip cottage (4)
Vip cottage
Sauna
12 aantal gasten
6 slaapkamers
Emmen, Drenthe
Vanaf €419,-
Vip cottage (3)
Vip cottage
Sauna
6 aantal gasten
3 slaapkamers
Emmen, Drenthe
Vanaf €199,-
Vip cottage (2)
Vip cottage
Sauna
4 aantal gasten
2 slaapkamers
Emmen, Drenthe
Vanaf €179,-
Vip cottage
Vip cottage
Sauna
2 aantal gasten
1 slaapkamer
Emmen, Drenthe
Vanaf €189,-
VIP cottage 2
Vip cottage
Sauna
4 aantal gasten
2 slaapkamers
America, Limburg
Vanaf €189,-
VIP cottage
Vip cottage
Sauna
2 aantal gasten
1 slaapkamer
America, Limburg
Vanaf €179,-
VIP cottage Vernieuwd (3)
VIP cottage Vernieuwd
Sauna
4 aantal gasten
2 slaapkamers
Westerhoven, Noord-Brabant
Vanaf €409,-
VIP cottage Vernieuwd (2)
VIP cottage Vernieuwd
Sauna
6 aantal gasten
3 slaapkamers
Westerhoven, Noord-Brabant
Vanaf €339,-
De Kempervennen
Vip cottage
Sauna
4 aantal gasten
2 slaapkamers
Westerhoven, Noord-Brabant
Vanaf €249,-

Relaxen in een vakantiehuisje met sauna

Op onze website ben je aan het juiste adres voor een leuk huisje waar je eigen sauna in zit. We hebben veel leuke opties op onze website staan voor een leuke overnachting of vakantie in een gezellig vakantiehuisje met sauna. Onze specialisatie is wellness-overnachtingen en hierdoor hebben wij de beste opties voor je onder elkaar gezet. We zullen het nu vooral hebben over een huisje met sauna. Veel leuke en gezellige huisjes in Nederland hebben namelijk een sauna erin. Zo verkeer je echt even in wellness-sferen. Warm lekker op en zweet alles eruit in de sauna die helemaal alleen voor jezelf is. De sauna zit namelijk in of bij je huisje. Zo kom je extra tot rust door de lekkere warme sauna met fijne stoom. Zweet even alles stress van je werk eruit en denk even aan niks.

Lekker relaxed in een vakantiehuisje met sauna

Als je echt even tot rust wil komen en wil opladen, dan boek je een wellness-overnachting of vakantie. Als je een huisje, hotel, of B&B boekt met wellness-faciliteiten, zoals een sauna, kom je echt dubbel zoveel tot rust. Dan voelt het echt alsof je in een spa bent. Denk even aan niks in de lekkere warme sauna, zweet alle stress eruit en kom er met frisse moed weer uit. Er zijn zelfs huisjes die beschikken over een hottub of jacuzzi. Wellness-vakanties zijn voor iedereen leuk. Het is bijvoorbeeld leuk om samen met je vriendinnen even weg te gaan naar een gezellig vakantiehuisje met sauna, of juist er een romantisch weekend van te maken met je partner. Dan is die sauna zeker een fijne extra. Geniet samen van de warme sauna en kom helemaal tot rust. Dan kun je echt weer opladen en dat dan allemaal in een leuk en gezellig huisje met een sauna erin. Geniet van de luxe van je eigen sauna hebben waar niemand anders dan jij en je gezelschap in kunnen zitten. Dat is namelijk een extra voordeel aan een huisje boeken met een sauna. Je hoeft de sauna met niemand te delen, behalve met de mensen waar je mee bent. We nemen aan dat je leuk gezelschap hebt uitgekozen om mee op vakantie te gaan, dus dat zal niet mis gaan. Je hoeft in een huisje met je eigen sauna geen rekening te houden met anderen. Je komt geen vreemden tegen en je kunt zo lang als je wil, en als gezond is, in de sauna blijven zitten. De sauna is helemaal van jou tijdens de tijd dat je in het huisje verblijft. Je hoeft even aan niemand anders te denken. Alleen aan de gezellige mensen waar je mee bent natuurlijk. Dat klinkt toch heel fijn? Trek die leuke zwemkleding aan en kom even helemaal tot rust in je eigen privé sauna, waar verder helemaal niemand behalve jij en je partner en vrienden in komen te zitten. De sauna is daarnaast nog erg goed voor je huid ook.

Leuke redenen om een huisje met sauna voor te boeken

Er zijn genoeg leuke redenen om een huisje met sauna te boeken. Een van die redenen is zelfs dat je helemaal geen reden nodig hebt om een vakantiehuisje met sauna te boeken. Iedereen verdient het namelijk om lekker tot rust te komen in een gezellig huisje met hun eigen sauna. Als je toch een keer twijfelt waar je naar op vakantie wilt, dan zijn dit leuke gelegenheden om een huisje met sauna voor te boeken:
  • Net een drukke deadline periode achter de rug op werk of school? Dan heb je het zeker nodig en verdient om een fijne vakantie met sauna te boeken in een gezellig huisje. Ga lekker alleen en je hoeft met niemand rekening te houden. Ga lekker met vrienden of je partner om samen te genieten van een beetje vrije tijd en rust. Ga lekker in de sauna zitten en denk even niet meer aan werk, school en deadlines. Zo kom je zeker tot rust.
  • Iets te vieren of wil je graag iemand een leuke vakantie of overnachting cadeau geven? Hoe leuk is het dan om een gezellig vakantiehuisje met sauna te boeken. Denk bijvoorbeeld aan dat jij zelf of iemand anders net een promotie heeft gekregen of zijn diploma heeft gehaald. Of misschien is er iemand binnenkort jarig, of gaat binnenkort trouwen. Hoe leuk is het dan om dit samen te vieren in een huisje met fijne sauna. Maak iets vieren compleet met samen een taart bakken, een fles bubbels open trekken en samen bijkletsen in de sauna. Denk bijvoorbeeld ook aan het jubileum vieren met je partner. Geef je partner en jezelf een leuk huisje met sauna cadeau. Dat is altijd een leuk idee en hoef je niet lang over na te denken. Een vakantiehuisje met sauna is heel gezellig en romantisch. Neem lekker eten, drinken en kaarsen mee en het wordt een romantisch weekend. Dus ook leuk voor een huwelijksnacht.

Kies de leukste plek uit voor een huisje met sauna in Nederland

Hoe gezellig een huisje met een fijne sauna ook kan zijn, de locatie van het huisje is ook fijn. Iedereen heeft hier andere voorkeuren bij. Misschien kom jij wel tot rust in een bruisende stad met veel winkels, barretjes, musea en historische plekken en gebouwen. Dan hebben wij op onze site vast een optie voor een leuk huisje met sauna vlakbij of zelfs in een leuke stad. Trek er lekker op uit en ga al die leuke winkels in waar je de afgelopen tijd een kijkje in wilde nemen, maar hier geen tijd voor had. Of neem je camera mee en maak een lange wandeling langs alle bezienswaardigheden, leuke musea en historische gebouwen in de stad. Daar ben je wel een tijdje zoet mee. Vanuit het huisje ben je snel in de stad en vanuit de stad ben je snel weer in het huisje. Dan kan je je schoenen uitgooien, nieuwe zwemkleding aantrekken en tot rust komen in de sauna. In de avond kun je dan weer terug naar die ene leuke bar die je eerder op de dag zag. Als je echt even helemaal tot rust wil komen, dan is een huisje in de natuur erg fijn. Denk aan een leuk vakantiehuisje met sauna midden in het prachtige Veluwe gebied of juist vlak bij de zee en het strand in Zeeland of de Waddeneilanden. Hier kom je niet veel andere mensen tegen en kun je helemaal tot rust komen. Kijk in de avond naar alle prachtige sterren en maak in de ochtend een lange wandeling langs het strand of door het natuurgebied. Doe helemaal je eigen ding. Na de lange wandeling kun je lekker opwarmen in de sauna en je voeten even de rust geven. We weten zeker dat je hier helemaal van op laadt en tot rust komt.

Je eigen plekje hebben in een vakantiehuisje met sauna

Natuurlijk zijn hotels ook heel fijn: alles wordt voor je geregeld en je hoeft niks te doen. Een huisje heeft daarnaast ook zijn eigen voordelen. Zo kun je helemaal zelf je eigen dag indelen. Je komt in een huisje niemand anders tegen, behalve de gezellige mensen waar je mee bent. Een huisje met sauna is nog veel fijner: deze sauna is heerlijk om in te ontspannen en doordat die bij je huisje zit hoef je geen rekening te houden met anderen. Er komt namelijk niemand anders dan jij en je gezelschap in. Kies een leuke optie voor een fijn vakantiehuisje met sauna op onze website. Door middel van filters kun je voorkeuren voor bijvoorbeeld locatie aangeven.
zwanen op bed

Vakantiehuisje met sauna

Kom helemaal tot rust in een vakantiehuisje met sauna. Zoek een huisje dat helemaal aansluit op jouw wensen, waarin je heerlijk kunt ontspannen. Naast het bubbelbad zijn sommige kamers ook uitgerust met sauna of zwembad, waardoor je op je gemak kunt genieten en even kunt ontsnappen uit het dagelijkse drukke leven. 

Wellness Kamer

Blijf op de hoogte van de beste Welness Aanbiedingen!

- Nooit meer te veel betalen

- De beste aanbiedingen in jouw inbox

- Geen spam

Gefeliciteerd! Je bent vanaf nu altijd op de hoogte van de beste Wellness Overnachting Aanbiedingen!